Adriana Garcia, Jacobo Knuth i Carlota Carmona (d'esquerra a dreta) van fer podi en el Campionat de Catalunya de golf. FOTO: Federació Catalana de Golf

Esports

Adriana Garcia i Jacobo Knuth (Golf Sant Cugat), campions de Catalunya

El club santcugatenc va assolir 3 ors i 2 plates en aquesta competició d'àmbit català en categories sub-16 i sub-18

Adriana Garcia (Club de Golf Sant Cugat) va ser la gran protagonista del Campionat de Catalunya de golf, i és que la santcugatenca va guanyar tant en la categoria sub-16 com en la sub-18, una competició que va tenir lloc a Lleida, el diumenge 6 d'octubre. D'altra banda, el golfista del club santcugatenc Jacobo Knuth es va alçar amb la competició en la categoria sub-16.

Garcia va acabar el campionat (a 3 voltes), amb un total de 213 cops, realitzant 75 en la 1a volta, 70 en la segona i 68 en la darrera. Gran protagonisme també per a la jugadora de Club de Golf Sant Cugat Carlota Carmona, i és que va aconseguir fer-se amb la medalla de plata tant en la categoria sub-16 com sub-18, en obtenir un total de 216 cops (73, 69 i 74). Pel que fa a Knuth, el santcugatenc va vèncer la categoria sub-16 del Campionat de Catalunya amb 218 cops (79, 69 i 70).