El Sant Cugat Futbol Club s'estrena amb un empat a 1a Catalana. FOTO: Cedida

Esports

Cap equip santcugatenc ha perdut el seu primer partit en la primera jornada

El CFU Mira-sol Baco masculí ha començat descansant i el femení resta a l'espera

Els equips de futbol de Sant Cugat han tancat la primera jornada de lliga sense cap derrota. El femení del Sant Cugat FC, el Junior FC, el Valldoreix FC i la Penya Blaugrana han debutat amb victòria, mentre que el masculí del SantCu es va endur un punt.

El Sant Cugat FC

A Primera Catalana, el Sant Cugat Futbol Club masculí s'ha enfrontat a La Senia C.F.A. Després d'un primer gol dels seniencs al minut 36 a la primera part, a la segona, el Sant Cugat ha remuntat 1-1 amb un gol de Juan Pablo Sepulveda (59').

Per la seva banda, el femení del Sant Cugat Futbol Club ha aconseguit una sobrada victòria envers la Fundació P. F. Base Reus. Les santcugatenques han vençut a casa amb un 8-1. El partit ha començat amb un primer gol d'Elena Benitez al minut 2, la golejadora del partit, que ha aconseguit 5 gols per al seu equip (2', 13', 26', 53', 71'). Del mateix equip, també han marcat Nahia Fuentes (18'), Mireia Velasco (63') i Paula Bolta (65'). En el seu últim sospir, les reusenques han marcat un gol al minut 86.

Junior, Mira-sol, Penya Blaugrana i Valldoreix

A Tercera Catalana, el Junior FC ha guanyat el Sallent C.E.B per 4-1. El primer gol ha arribat a finals de la primera part, uns últims minuts que han esdevingut primordials perquè el Junior aconseguís l'avantatge necessari, ja que els santcugatencs han pogut marcar els seus dos primers gols d'Àlex Palomera (40') i Guillem Negredo (44'). Després d'un gol del Sallent al minut 48, el Junior n'ha aconseguit marcar dos més, un de Rafael Espino (64') i l'últim, d'Aitor Estevez (72').

També a Tercera, el Valldoreix FC ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada a casa. Ho ha fet contra l'ESP Joventut Can Pi amb un marcador final de 3-0. Els gols han estat d'Oriol Balart (48'), Marc (52') i Haruto Kimura (56').

A Quarta Catalana, la Penya Blaugrana de Sant Cugat s'ha imposat davant els contrincants, l'Escola de Futbol Viladecavalls C.B. La Penya Blaugrana ha guanyat fora de casa per 1-2 amb un primer gol de Pol Escolano ('50) i un segon de Nil Puig (83'), que ha desfet l'empat i ha donat la victòria a l'equip santcugatenc.

Pel que fa al CFU Mira-sol Baco, el masculí, ha començat descansant (4a Catalana) i el femení esta a l'espera de conèixer el calendari a 2a Divisió.