Club Handbol Sant Cugat femení celebrant la victòria contra el Club Handbol Vilamajor. FOTO: Nielo Ballart (TOT Sant Cugat)

Esports

El Club Handbol Sant Cugat torna a guanyar i es situa en primera posició

Les vermell-i-negres han superat a un Vilamajor que els hi ha posat complicat

El Club Handbol Sant Cugat femení torna a guanyar i se situa en primer lloc a la classificació, amb sis punts, un gran inici de les vermell-i-negres a la Lliga Catalana Or. La tercera victòria del Sant Cugat ha arribat aquest 5 d’octubre a casa, en un partit molt complicat contra el Club Handbol Vila Major (34-31).

El partit ha estat molt ajustat, sobretot durant els inicis, quan durant molta estona els dos equips han anat empatant i desempatant continuament. Durant la primera part, quan les santcugatenques aconseguien avantatge en el marcador, les del Vilamajor remuntaven i mantenien el marcador igualat. Però, a partir del 10-10 (minut 18), les santcugatenques comencen a agafar avantatge gràcies als gols de Lola González, Cloe González i Júlia Ponce, qui ha esdevingut la màxima golejadora del partit amb 17 gols. Però també ho han fet gràcies al treball de tot l’equip, i de la portera Judith Serrano. Així doncs, les vermell-i-negres han anat prenent distància i han aconseguit un avantatge de cinc gols en finalitzar la primera part.

La segona part ha continuat en la mateixa línia: les santcugatenques han mantingut les distàncies amb les del Vilamajor fins a situar-se 19-13 al marcador. Però l’equip contrari li ha posat complicat al Club Handbol Sant Cugat, trepitjant-li els talons constantment a pocs gols de diferència. Durant els últims minuts, el Club Handbol Vilamajor ha remuntat bastant, però amb el joc d’assistències i gols entre Lola i Ponce durant la segona part, les visitants no han pogut superar al Sant Cugat i, finalment, han quedat 34-31.

Finalment, cal destacar el treball en equip del Club Handbol Sant Cugat femení i els gols de Lola Gonzalez, Arantzazu Bueno, Laia Gamito Cloe Gonzalez i, sobretot la gran golejadora del partit Júlia Ponce.

Amb aquests bons resultats, el Club Handbol Sant Cugat es prepara per a la pròxima jornada amb bones sensacions. L’entrenador Héctor Gómez es mostra satisfet amb els resultats i adverteix que cal millorar encara més la defensa: “Estem treballant molt bé. Hem de seguir en aquesta línia, sobretot en fer molt més forta la defensa. Hem d’anar a atac i jugar amb les idees clares”. “Tot i que estem molt emocionats, hem de tocar un peu a la terra” ha afegit Gómez.