El Club Esgrima Sant Cugat en el Campionat d'Espanya de veterans. FOTO: Susana del Castillo

Esports

L'Esgrima Sant Cugat obté 2 ors en el Campionat d'Espanya de veterans

A més, el club santcugatenc va assolir una plata i un bronze

El Club Esgrima Sant Cugat va assolir fins a 4 medalles en el Campionat d'Espanya de veterans, una competició que va tenir lloc el dissabte 22 de juny a Gandia (València). El club santcugatenc, així, va obtenir 2 ors, 1 plata i 1 bronze, millorant el botí de 3 medalles de l'edició del 2023.

Els grans protagonistes de la competició van ser Lázaro Enríquez (en la categoria de floret +50) i Miquel Ojeda (en la categoria de floret +60) i és que ambdós van ser medalla d'or. Enríquez en derrotar a la final a Ricardo Suárez per 5 a 4 i Ojeda en vèncer a la final a José Maria González per 10 a 4. Alicia Roig (floret +50), per la seva banda, va ser medalla de plata en perdre la final contra Pilar García per 10 a 7. Finalment, Albert Llenas va ser bronze en floret +50.