La selecció espanyola sub-19 ha guanyat el Campionat d'Europa de futbol. FOTO: RFEF

Esports

El santcugatenc Iker Bravo guanya amb la selecció espanyola l'Europeu i és escollit MVP

El santcugatenc va obrir l'electrònic en la final davant França

El davanter santcugatenc Iker Bravo s'ha alçat vencedor del Campionat d'Europa de futbol sub-19 amb la selecció espanyola, després que el combinat estatal guanyés 2 a 0 en la final a França, una competició que s'ha disputat a Irlanda del Nord, entre el 15 i el 28 de juliol. Bravo, a més, va ser escollit MVP de la competició.

El jugador del Bayer Leverkusen i cedit aquesta temporada al Real Madrid B, a més, va ser l'encarregat d'obrir l'electrònic en la final. La selecció espanyola va classificar-se com a segona del seu grup, després de guanyar 1 a 2 a Dinamarca (amb gol també del santcugatenc) i empatar 1 a 1 amb Turquia i 2 a 2 amb França. Ja en les eliminatòries, el combinat estatal s'imposava 0 a 1 a Itàlia en la pròrroga.