Isaías Artigas, bronze en els 400 metres del FOJE. FOTO: FCA

Esports

Artigas es penja el bronze al Festival Olímpic de la Joventut Europea

L'atleta del Club Muntanyenc Isaías Artigas va assolir la tercera posició a la prova dels 400 metres amb un temps de 47,86 segons

Isaías Artigas va guanyar el bronze en el 17è Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) celebrat a Maribor (Eslovènia). L'atleta santcugatenc va pujar al podi el passat dimecres 26 de juliol després de queda en tercera posició en la prova dels 400 metres.

Artigas es va classificar per a la final amb el 5è millor temps (47,89 segons), la qual cosa li va permetre competir com un dels 8 millors corredors de la fase de classificació. Un cop aquí, el santcugatenc va millorar la seva anterior marca (47,86 segons), quedant així en tercera posició, per darrere de l'italià Simone Giliberto (47,55 segons) i del txec Ondrej Loupal (47,07 segons), que va fer el millor temps de la prova.

Amb aquest metall, Isaías Artigas aconsegueix la seva tercera medalla després de guanyar l'or tant al Campionat de Catalunya sots-18 a Sabadell i al Campionat d'Espanya sub-18 a Gijón. Una temporada rodona per l'atleta del Club Muntanyenc de Sant Cugat.