La jugadora del Junior, Júlia Strappato FOTO: @juliappato7

Esports

La jugadora del Junior Júlia Strappato cau a quarts i s'acomiada dels Jocs Olímpics

La selecció espanyola d'hoquei herba ha perdut 2 a 0 contra Bèlgica i no ha aconseguit accedir a semifinals

La jugadora del Júnior d'hoquei herba Júlia Strappato s'acomiada dels Jocs Olímpics després de caure amb el combinat espanyol davant de Bèlgica per 0 a 2 en els quarts de final. Les RedSticks van plantar cara, però una targeta verda només començar el darrer quart les va condemnar. Les belgues van aprofitar l'oportunitat per avançar-se en el marcador i, gràcies a la superioritat numèrica, van sentenciar el partit amb un gol després d'un penal córner. Així, Strappato s'endú cap a casa un diploma olímpic en la seva primera participació en uns Jocs.