L'Olimpyc Floresta FS s'estrena amb victòria en el debut de la competició. FOTO: Eric Marco

Esports

L'Olimpyc Floresta FS inicia la temporada amb una gran victòria contra el CFS La Union

Els de la Floresta s'han imposat amb un 7-1 contra el conjunt rival

L'Olimpyc Floresta FS ha debutat aquest 28 de setembre a Sant Cugat en Tercera Divisió Nacional de futbol sala masculí. Ho ha fet contra el CFS La Union, que no ha pogut fer res contra la clara i avantatjada victòria de l'Olimpyc 7-1

El domini de l'Olimpyc Floresta FS ha sigut evident durant tot el partit. De fet, només en els tres primers minuts, els santcugatencs han aconseguit marcar tres gols situant-se 3-0 en el marcador. El primer gol ha sigut de Xavier Monrabal (2') i els dos següents d'Àlex Sala (3', 3'). Però només tres minuts després, Pau Ruiz n'ha marcat un altre (6').

Gol rere gol, l'Olimpyc Floresta FS ha anat sumant en el marcador amb gols d'Oleguer Vilella (16' i 36') i Miquel Verdaguer (23'), obtenint un resultat de 7-0 al minut 36, un marcador molt difícil de remuntar per al CFS La Union. Després de 39 minuts de partit, La Union ha marcat un gol, deixant així el marcador que s'ha mantingut (7-1) fins a finals d'un partit on l'Olimpyc ha estat clarament superior.