Kitsune, un projecte amb història
ESPAI PUBLICITARI. Kitsune es podria definir, també, com l'aventura d'uns joves santcugatencs que volien transmetre l'experiència del menjar japonès
La delicadesa, subtilesa i perfecció es fan notar en petits detalls. Coses fetes amb passió i cuidant cada procés per obtenir un resultat final immillorable. Això és el que fan a Kitsune. No és només que utilitzin unes matèries primeres d’altíssima qualitat, sinó que fan de cada plat una delícia única i irrepetible en un entorn on menjar es converteix en tota una experiència per a tots els sentits.
El treball manual dels cuiners de Kitsune amb les tècniques més artesanals de la cuina japonesa ha aconseguit fer que un projecte jove, amb il·lusió, empenta i les pors habituals del moment d’obrir un negoci que va començar ara fa 2 anys s’hagi convertit en el restaurant japonès de referència a la ciutat. A més a més, el tracte exquisit dels cambrers fa que l’experiència japonesa encara sigui més autèntica.
De la plaça a casa
La plaça de Pep Ventura està impregnada de la filosofia Kitsune: a banda del restaurant, la terrassa de la plaça trasllada a tots els clients a la taverna japonesa més real, oferint un recorregut de sabors immillorables en cada mossegada. Com que la voluntat dels propietaris és la de seguir millorant i creixent, des de fa 6 mesos també et pots endur un tros de Kitsune a casa, per seguir compartint-lo amb els amics allà on vulguis (el servei de take-away també es troba a la plaça de Pep Ventura).
El take-away de Kitsune es caracteritza per no tenir esperes: només cal que truquis per fer la teva comanda i la vagis a recollir a l’hora indicada. De la mateixa manera que al restaurant, els plats del take-away estan fets al moment i amb la mateixa passió i delicadesa; amb les mateixes matèries primeres.
La millora constant també identifica el take-away de Kitsune i, per això mateix, Kitsune ha aconseguit que aquesta experiència sigui cada vegada millor i tothom tingui més ganes de repetir-la.
Kitsune no té fronteres
A Kitsune no volen deixar de pensar en res i, per això mateix, els celíacs amants del sushi tenen el seu espai al restaurant i take-away. Aquesta és una altra manera de reafirmar la voluntat i dedicació per seguir sent el referent de sushi de qualitat i acabat de fer; ja que és només donant servei a tothom sense oblidar-se de ningú com s’aconsegueix l’excel·lència en el més ampli sentit de la paraula.