La recepta de la setmana: Tonyina estil asiàtic, una recepta fàcil i deliciosa
Hi ha dies que no ve gens de gust posar-se a la cuina, però tampoc tenim ganes de menjar qualsevol cosa, segur que sabeu de què us parlo. La recepta d’avui és perfecte per dies així.
Ingredients:
- 2 talls de tonyina fresca
- 5 cullerades soperes de soja dolça
- Sèsam torrat
- Crema de vinagre balsàmic
Instruccions:
- Per començar, cuinem la tonyina en una paella amb poc oli fins que estigui ben segellada de fóra i una mica rosada de dins.
- Un cop cuita, la deixem reposar 2 minuts en un plat.
- En el bol on la servirem, posem la soja dolça a la base.
- Passats 2 minuts, tallem la tonyina a daus i l’afegim al bol amb la soja.
- Per acabar, tirem per sobre una mica de crema de balsàmic i el sèsam torrat.
Ja està llest per servir! Que aprofiti!