La tardor té la seva pròpia dieta, descobreix-la
Creu en Bio t'ajudarà amb productes ecològics enfortidors
Ja ha arribat la tardor i amb ella els canvis de temperatura constants, i la dieta ha d'anar d'acord amb això.
A Creu en Bio ens donen algunes idees perquè la nostra dieta ens ajudi a combatre els virus, com per exemple que els tubercles com el nap, carabassa, moniato i xirivia són ideals per ser utilitzats en amanides tèbies, així com en brous i cremes de verdures reconfortants. També els caquis, nutritius, baixos en greix i rics en beta carotè, tenen cura de la nostra pell, mucoses i sistema immunològic. No ens podem oblidar de la magrana, és lleugera, depurativa i diürètica, el seu poder antioxidant, tonificant i revitalitzant la converteix en gran aliada en èpoques de cansament. En ser rica en vitamina C, ens aporta un efecte anti-aging a la nostra pell.
Prepareu-vos per la tardor amb productes ecològics enfortidors de temporada.