Les 38 propostes de la Ruta de Tapes a Sant Cugat
Del 15 al 25 de setembre no et perdis la ruta de tapes que organitza Gastronosfera per la ciutat
Per fi arrenca la 4º edició de Sant Cugat va de tapes, una activitat organitzada per Gastronosfera que es consolida a la ciutat. Aquest any també està disponible l'aplicació i tots els usuaris podran descarregar-se-la i seguir fil per randa totes les novetats de la ruta.
Durant 8 dies, una santcugatenca farà la ruta de tapes per explicar-nos el seu 'Moment tapes'. I ho farà a través de les xarxes socials del TOT (Facebook, Instagram i Twitter amb el hashtag #SantCugatVaDeTapes) i també a la web del TOT.
Coneix les tapes que pots degustar acompanyades d'un quinto o canya Estrella Damm per un preu de 2,5 euros. Et lleparàs els dits!
Tast de test
2 Sillas y 1 copa - C. d’Elíes Rogent, 60, local 3
Got d’hummus amb olivada negra i cogombre.
Il suchi italiano
Lago di Garda - Avda. Ramón Escayola, 41
Tapa de massa de pizza artesanal enrotllada amb ingredients típics italians.
Encís de lluna
Akelarre Bar Restaurant - Carretera de Rubí 28
Sobre una torrada, cremós d’alvocat amb mesclum, amanideta de cranc, salmó i llagostins amb cruixent de porro.
Montadito Steak Boket
Boket Carnisseria - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Steak tàrtar, torrada, tàperes, quètxup, ceba, tabasco, salsa Perrins, mostassa, salsa HP, oli d’oliva i ou de guatlla.
Montadito Formatge Trufa Boket
Boket Xarcuteria - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Torrada, pasta de fil, sobrassada mallorquina, formatge trufat i oli de tòfona.
Patacó Pisao
Ca l’Albert - C. de la Plana de l’hospital, 6
Plàtan, guacamole, tàrtar de vedella i mango.
Delícia Cal Pere
Cal Pere - C. de Valldoreix, 73
Torradeta d’ou amb patata i botifarró, amb salsa de pebrot del piquillo i cruixent de ceba.
Croquetot XXL
Cal Temerari - C. de Sant Esteve, 8-12
Croqueta cremosa de pit de pollastre i encenalls de pernil de 90 g.
Cevitxe Clàssic
Ceviche 103 - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Reig, moniato, ceba, llima, micromesclum, blat de moro cancha i coriandre.
Caputxeta vermella
Dehesa Santa Maria - Plaça Augusta, 3
Perles de mozzarela amb pernil ibèric i pesto vermell sobre torrada perfumada amb oli de formatge curat i fulles tendres del bosc.
Mini pizza tartufata
Dolce Vita - Av. Torreblanca, 2
Mini pizza de ruca, pinyons i tòfona.
Stick de pollastre amb tempura i salsa barbacoa
Dr. Lagarto - Av. Torreblanca, 2-8, local 4
Dips de pollastre arrebossat amb salsa barbacoa.
Coca de Folgueroles amb botifarra i mousse d’escalivada
El Celler d’en Medir - Plaça Pep Ventura, 5
Coca de Folgueroles amb botifarra, mousse d’escalivada i formatge gratinat.
Pessic de xató
El Perolet - Av. Francesc Macià, 67
Tonyina, bacallà esqueixat i confitat amb romesco.
L’oreo del Hessen
Frankfurt Hessen - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 9
Galeta de malaguenya amb crema de formatge.
Patata farcida
Granja Montserrat - C. de Endavallada, 6
1/2 patata farcida de carn a la bolonyesa amb un toc de piri-piri.
Gamabacho
Hamburg - Rambla Ribatallada, 36
Salpicó de marisc, gaspatxo i gamba.
Patata al caliu al Pedro Ximénez
La Bolera - C. de Baixada de l’Alba, 20
Patata amb pebrot, ceba, albergínia i carbassó amb botifarró al Pedro Ximénez.
Patata Brava a l’estil basc
La Caldereta - Av. de les Corts Catalanes, 8
Patata fregida, allioli, pebre vermell, tabasco, all, pebre de Caiena i julivert
Il suchi italiano
Lago di Garda - Avda. Ramón Escayola, 41
Tapa de massa de pizza artesanal enrotllada amb ingredients típics italians.
A polenta con formaggi
La Piazzeta - C. Major, 21
Polenta amb formatge.
Tataki de salmó amb ‘fisali’ i maduixes
La Plaça - C. de Santiago Rusiñol, 60
Salmó marcat a la planxa, cru per dins acompanyat de salsa japonesa i maduixes.
Llàgrimes
Les Voltes - C. Major, 5
Porc ibèric amb contrastos de ceba, tomàquet i verduretes.
Mini sandwitch rodeo
Lomito’n Gourmet - C. De la Torre, 2
Pa de Viena, llom de porc cuit al forn, formatge emmental i cansalada a la planxa.
Xips de iuca i plàtan caribeny
Lomito’n Steakhouse - Plaça de la Creu de Coll Favà, 5
Iuca, plàtan i salsa rosa.
Crustini de trinxat i botifarró
Loop Bar & Events - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 8
Milfulls amb pa cruixent, trinxat de la Cerdanya i botifarró.
Pizzeta Mas Gourmets
Mas Gourmets - Plaça Ausiàs March 1-9. Mercat Mira-sol.
Minipizza amb formatge provolone trufat i pernil ibèric.
Coca de quicos amb pera i pernil ibèric
Mut, la cafeta gastronòmica - Av. Plà del Vinyet, 81-85
Coca amb quicos, pera al forn, ceba caramel·litzada, ibèric i reducció de xerès.
Sípia amb sobrassada
Rancho el Paso - Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)
Sípia amb sobrassada.
Mini burguer
Restaurant l’Art - Rambla del Celler, 2
Mini burguer 100% vedella amb ceba, salsa l’Art i formatge havarti en un mini mollete andalús.
Tàrtar RK
RK Cafè - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 14
Tàrtar de salmó i tomàquet, alvocat, ceba tendra i llima.
‘Cochinillo’ Sabàtic
Sabàtic - Plaça Pep Ventura, 6
Garrí a baixa temperatura amb escuma de cervesa
Sabors de tardor
Spoon - Rambla del Celler, 17
Parmentier de bolets amb botifarra esparracada.
Mini hamburguesa Portobello
Standford Gourmet Burger - Av. Francesc Macià, 84
Hamburguesa de vedella ecològica amb saltat de bolet, manxec, ruca i allioli lleuger de romaní.
Piruleta de llagostí
Telefèric - Av. Torreblanca, 2
Piruleta de llagostí amb allioli de wasabi.
Hamburguesa 080
The Police 080 - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 12
Hamburguesa de pollastre amb pa de curri i salsa de tòfona.
Burguer guatlla
Tost l’art de l’entrepà - Av. Torreblanca, 13
Mini hamburguesa amb crema de formatge camembert, melmelada de tomàquet i ou de guatlla.
Carpaccio V.O.
Versió Original - Av. Pla del Vinyet, s/n, local 10
Rotllet de carpaccio de vedella farcit de formatge amb nous i vinagreta de mostassa.
Croquetó de calmarset
Vinvinguts - Mercat Vell. Plaça Sant Pere
Llet, calamarset, ceba, all, tomàquet, farina, tinta, ou i pa ratllat.