Inauguració del restaurant Telefèric. FOTO: TOT Sant Cugat

TOT Economia

El Telefèric es reinventa per seguir "sent part de la història de Sant Cugat"

Els fills dels propietaris agafen el relleu del restaurant de Sant Cugat, que va obrir portes el 1992

El restaurant Telefèric ha fet un canvi d'imatge, després que Xavi i Maria Padrosa, fills dels antics propietaris, hagin agafat les regnes del restaurant, que va obrir portes el 1992. Amb una inauguració amb familiars, veïns i amics, els nous propietaris han presentat a la ciutadania el nou concepte, el divendres 25 d'octubre, un concepte que vol alinear-se amb els restaurants que ells mateixos van obrir a Barcelona i Califòrnia (els Estats Units d'Americà).

L'interior del nou restaurant Telefèric. FOTO: TOT Sant Cugat


L'objectiu d'aquest canvi d'imatge és tornar a situar el restaurant com un dels referents de la ciutat, tal com ha explicat Maria Padrosa: "Volem donar-li una línia més fresca, amb productes de temporada i proximitat, amb una proposta d'arrossos i incorporant el concepte americà de poder menjar amb còctels. Hem fet un gir, canviant totalment la imatge del restaurant". La inauguració ha comptat amb la participació del Gospel Sant Cugat i amb un concert de jazz.

Alguns dels elements clàssics del restaurant com els telefèrics s'han mantingut. FOTO: TOT Sant Cugat


Amb tot, el restaurant Telefèric ja fa 3 setmanes que ha obert les portes i de moment, els nous propietaris es mostren satisfets, tal com ha afegit Maria Padrosa: "Estem tenint una acceptació molt bona en aquestes setmanes i és que el restaurant Telefèric no deixa ser part de la història de Sant Cugat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.