El Restaurant Vermell, finalista del Concurs Internacional de Cuina Creativa
Al certamen s'hi van presentar 34 propostes de les que se n'han escollit 8, entre elles, la santcugatenca
El concurs
Es preveu que el concurs comenci a les 9 hores, i cada cuiner tindrà tres hores per preparar la seva proposta amb gamba roja. Després hauran de servir cinc racions i preparar un plat de presentació per a la premsa.
El jurat estarà format pel cuiner Quique Dacosta, qui el presidirà, a més de Cuchita Lluch, presidenta de l'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana; Javier Antoja, periodista i director de la revista gastronòmica Apicius; José Carlos Capel, crític gastronòmic i director de Madrid Fusión i Julia Pérez Lozano, periodista gastronòmica.
El restaurant santcugatenc ha estat seleccionat entre els 34 candidats que s'han presentat a aquest concurs des de diferents punts de l'Estat espanyol i Andorra. El jurat encarregat d'escollir els finalistes estava format per la regidora de Turisme de Dènia, i 6 restauradors locals.
El trofeu que es lliurarà al guanyador del concurs és una escultura de l'artista Toni Marí.
Coneix el Restaurant Vermell