Ingredients:
400 g d’arròs
300 g de sèpia
300 g de calamarsos
100 g de bolets de temporada
200 g de ceba
50 g de pebrot vermell
50 g de pebrot verd
10 g d’all
Julivert
1 g de safrà
60 cl d’oli d’oliva
2 tomàquets ratllats
1 litre de fumet de peix
Sal i pebre
Instruccions:
Netegeu la sèpia i els calamarsos, saltejar amb oli calent i reservar. Amb el mateix oli, sofregiu primer els bolets nets i tallats, la ceba tallada a daus i, posteriorment, els pebrots tallats de la mateixa forma. Finalment afegiu-hi el tomàquet.
Per acabar el sofregit, recupereu la sèpia, els calamarsos i coeu-ho tot junt. Escalfeu oli i saltejar l’arròs, a la mateixa paella on el coureu; afegint una picada d’all, julivert, safrà i el sofregit; mulleu-ho amb el fumet calent. Rectificar de sal si és necessari.