Vols provar unes aletes de pollastre al forn com mai l'has tastat?
Racions: 5
Temps: 70 minuts
Dificultat: fácil
Ingredients: 1 kg i 1/2 d’aletes de pollastre amb la punta tallada, mostassa de Dijón, sobrassada de Mallorca, sal, pebre negre en pols, herbes provençals, 5 patates de mida mitjana, oli d’oliva, sal, 1 got de vi ranci
En una safata refractaria, poseu les aletes de pollastre, les salpebreu, les espolseu amb herbes provençals, les pinteu amb la mostassa, les regueu amb vi ranci i un bon raig d’oli d’oliva, i les enforneu a 180º, tot donant-hi voltes de tant en tant, fins que estiguin gairebé cuites, i tot seguit les retireu del forn, les unteu amb la sobrassada, i les torneu a posar en el forn, fins que estiguin cuites.
Peleu les patates, les talleu al llarg en tires fines, les fregiu en una paella amb força oli d’oliva i les fiqueu en una safata de porcellana, per servir-les a part. Quan ja teniu les aletes cuites, les serviu en la mateixa safata refractària amb uns estalvis a sota i les patates fregides de guarnició.