Alta gastronomia informal
El restaurant Can Gula ens sorprèn amb la seva nova línia gastronòmica amb una cuina per a foodies
Amb cinc anys a la nostra ciutat i integrat dins el recinte del Mercantic, el restaurant Can Gula arriba a una maduresa gastronòmica en la qual decideix oferir als seus clients uns nous horaris, de dijous a diumenge, i una oferta concentrada en la carta i els suggeriments del dia. La nova línia gastronòmica se segueix definint dins dels paràmetres de la cuina mediterrània de temporada, de molta qualitat i amb un servei més dinàmic i còmode. Una cuina per a “foodies” que sobretot valoren l’alta qualitat amb un preu ajustat i amb suggeriments fora de la carta que, com la resta de plats, s’elaboren amb matèries primeres de proveïdors de km 0. Plats amb estil propi com les flors de carxofa del Prat, el “chuletón”, les navalles, els musclos a la brasa, els raviolis casolans de bolets i gambes, el bacallà, el pop, els arrossos… o postres com el cheesecake de mascarpone o el núvol de crema catalana defineixen l’atractiu perfil gastronòmic d’aquest restaurant. Diríem que Can Gula és el restaurant ideal per a anar de dijous a diumenge, essent la seva relació qualitat-preu de les millors de la nostra ciutat. Que vagi de gust!