Ingredients:
400 g d’arròs tipus bomba
1 pebrot verd picolat
1 pebrot vermell picolat
2 carxofes tallades ben menudes
1 ceba picolada
150 g de bròquil congelat
150 g de mongeta verda plana tallada a trossos
picada d’all
julivert i oli (amb batedora elèctrica)
sal
fumet blanc de peix
sofregit de tomàquet
Instruccions:
Primerament, en un cassó gran amb oli d’oliva fregirem totes les verdures a foc mitjà fins que estiguin cuites. Seguidament, afegirem tres cullerots de sofregit de tomàquet, i anem remenant-ho amb una espàtula de fusta. Seguidament posarem quatre cullerots d’aquest sofregit a la paellera.
Tot seguit, afegim l’arròs, amb tres cullerades soperes de picada, i seguim remenant, fins que tot plegat és ben sofregit.
A continuació, afegim el fumet fins a les nanses de la paellera, corregim de sal i acabem de coure l’arròs en el forn a 180º, fins que és cuit, i ja el podrem treure a taula en la mateixa paella.