Ingredients:
1 carbassa petita o carbassa ja tallada i pelada envasada al buit
1 porro gran
oli d’oliva verge
400 cl d’aigua
sal
pebre negre molt
2 formatges (el Caserio, la Vaca que Ríe...).
Opció: en comptes dels formatgets podem posar 200 cl de crema de llet
Instruccions:
Peleu la cabassa i la talleu a trossos, si no l’heu comprat tallada i envasada al buit.
Traieu la primera capa del porro i el talleu a trossos. En una olla, hi poseu l’aigua, una mica de sal, el pebre mòlt, un raig d’oli d’oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.
Ho deixeu bullir uns 30 minuts.
Ho passeu per la batedora elèctrica, hi tireu els dos formatgets i ho bateu fins a obtenir la textura desitjada.
Ho proveu per veure el punt de sal i pebre i, en funció, procediu o no a rectificar.
Ja es pot servir.