Aprèn a fer unes "tortitas" americanes o creps americanes
“El dia s’ha de començar amb un bon esmorzar!”, em deien els meus pares de petita i jo m’ho he pres al peu de la lletra. D’acord, potser no es referien a un esmorzar tan calòric, però qui es pot resistir a les “tortitas”?
Ingredients:
600 g de farina
4 ous L
600 ml de llet desnatada
50 g de mantega
50 g de sucre glaç
4 cullerades de postres de llevat químic tipus Royal
2 cullerades de postres d’essència de vainilla
Una mica de canyella en pols
Instruccions:
En un bol batem els ous, el sucre i la meitat de la llet.
A continuació, afegim la farina i batem fins que estigui tot ben integrat.
Desfem la mantega al microones i l’afegim amb la llet restant, el llevat químic, l’essència de vainilla i la mica de canyella. Barregem fins que no hi quedin grumolls.
Untem una paella petita amb una mica de mantega i posem un cullerot de massa. Ho coem durant uns minuts i girem. Repetir fins a haver acabat la massa.
Ho servim amb xarop d’auró.