També és una font d'omega 3 FOTO: Cedida

Gastronomia

Aprèn a preparar un lluç a la grega

Lluç és un peix blanc amb un baix contingut gras i calòric

Ingredients:

2 filets de lluç

sal

pernil serrà

julivert

vi blanc

oli d’oliva

1 ceba

1 iogurts grecs

formatge ratllat

2 ous durs

Instruccions: 

Fregiu el lluç amb una mica de sal en una paella amb oli, volta i volta. Després, reserveu-lo. Poseu els ous a coure en una cassola amb aigua.

Aboqueu un bon raig d’oli a la paella i afegiu la ceba i el pernil a trossets i el julivert picat. Tapeu i cuineu lentament. Quan estigui preparat afegiu una mica de vi blanc i deixeu cuinar uns 5 minuts més.

Poseu aquest sofregit en un recipient per al forn i a sobre per capes poseu el lluç, els iogurts, els ous durs tallats a rodanxes i formatge ratllat. Fiqueu-ho al forn i gratineu durant uns 15 minuts.