Aquestes són les 36 tapes que podràs tastar a la Ruta de Tapes Sant Cugat
La ruta gastronòmica està impulsada per la Junta Local del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i del Barcelonès i Estrella Damm i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat
La Ruta de Tapes Sant Cugat, la iniciativa que té per objectiu apropar les tapes marinades amb una cervesa aterra a Sant Cugat del dijous 17, al diumenge, 27 d'octubre. Enguany un total de 36 establiments de restauració s'han sumat a la ruta i durant onze dies oferiran una impressionant tapa acompanyada d'una Estrella Damm per 4 euros.
La ruta gastronòmica està impulsada pel Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Estrella Damm i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i funciona de manera molt senzilla, per assaborir-la només has d'anar als locals que s'han sumat a la ruta i demanar la tapa i el quinto.
Entre les propostes d'aquest 2024 hi ha tapes de carn, de peix, de verdures, elaborats amb pasta, o amb receptes de cuina catalana, mediterrània i internacional...
La Ruta de Tapes Sant Cugat, una a una
Àcid Bar
Taco Pollastre Satay: Taco de pollastre satay, típic del sud-est asiàtic, marinat amb cacauets torrats i llet de coco. De dimarts a diumenge, de 18 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16 h.
Bar Creu de Coll Favà
La Romana: Calamars a la romana amb salsa kimchi. De dilluns a diumenge, de 16 a 23 h.
Bar Hamburg
Tartar roll amb l'ensaladilla de l'Hamburg: Pa de brioix amb ensaladilla russa. De dimarts a diumenge, de 12 a 16 h i de 18 a 23:30 h.
Bar Rusiñol
Doña Croqueta: Croqueta de cua de bou i galtes de porc, amb maionesa de codony i encenalls de pernil ibèric. De dilluns a dissabte, de 16 a 23 h.
Bar Stop
La Russa: La nostra ensaladilla russa, amb patata, pastanaga, ou, tonyina i maionesa, amb una llesca de pa cruixent. De dilluns a diumenge, de 16 a 23 h.
Bocablo el Sant Cugat Hotel
Coca cruixent de pressa ibèrica i papada: Base de pizza cruixent amb carpaccio de pressa ibèrica i làmines de cansalada cuinades a baixa temperatura, amb miso, crema de mostassa i mascarpone. De dilluns a diumenge, de 12 a 23 h.
Bodega Tomàs Original
Tomàs dònut: Dònut farcit de carn de porc cuita a baixa temperatura i esmicolada, amb salsa tzatziki i barbacoa thai. De dilluns a divendres, de 13 a 15:30 h i de 14 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 15:30 h i de 20 a 23 h.
Brau Restaurant
Rock & roll de steak tartar amb rovell d'ou trufat: Brioix farcit de steak tartar de vedella amb rovell d'ou i trufa al damunt. De dilluns a divendres, de 13 a 15:30 h i de 14 a 23 h i dissabte i diumenge, de 12 a 15:30 h i de 20 a 23 h.
Cafè Belgrado
Saam de pollastre: Cabdells amb pollastre cruixent, ou mollet, salsa cèsar i parmesà de 24 mesos de curació. De dilluns a diumenge, de 19 a 23 h.
Can Cortès
Minicaneló de botifarra del Perol amb melmelada de tomàquet: Minicaneló de botifarra del Perol, amb cobertura de beixamel gratinada i tocs de melmelada de tomàquet. De dimarts a diumenge, de 9:30 a 16 h
Casa Bar Àngel
Miniburger Àngel: Minihamburguesa de carn de porc esmicolada, fumada a baixa temperatura, amb ceba envinagrada casolana i xilis de Jalapa mexicans, acompanyat amb patates gruixudes.De dilluns a dissabte, de 18 a 23 h.
Casa Ñidro
Vieira Sando amb maionesa cítrica: Vieira cruixent empanada amb panko i cereals, amb maionesa de llima i coriandre, damunt un pa de motlle. De dimarts a dissabte, d'11 a 13 h i de 16 a 20 h. Diumenge, d'11 a 13 h.
Che Cugat
La tapa del Che: Patata confitada i rostida, amb carn de vedella macerada amb herbes, amb maionesa de chimichurri i salsa criolla. De dilluns a dissabte, de 17 a 21 h. Diumenge, d'11 a 13:30 h.
El Celler D'en Medir
Coca de botifarra: Pa de coca torrat, amb botifarra esparracada i cuinada a la brasa, amb tres formatges gratinats i mostassa a la mel. De dimarts a dissabte, de 19 a 21 h. Divendres, dissabte i diumenge, de 12 a 14 h.
El Dehesa
La de la iaia Antònia: Llesca de pa amb tomàquet confitat, fulla de cabdell amb anxoves de l'Escala, olivada i mascarpone. De dilluns a diumenge, 12 a 23 h.
El Xamfrà
Delícia Yukitapa: Empanadilla de mandioca farcida de carn, pebrot i ou. De dilluns a diumenge, de 10 a 14 h i de 18 a 23 h.
Erreka
RKroqueta: Croqueta cremosa de pernil RK, amb base de mantega i oli d'oliva suau, farina, pernil ibèric i llet fresca de vaca. De dilluns a diumenge, de 12 a 16 h i de 20 a 23 h.
Fermenteria Smakelig
Smørrebrød: Pa casolà de sègol i massa mare artesana, amb formatge de cabra cremós, salmó fumat casolà i ou fermentat en mel amb bitxo. De dimarts a dijous, de 13 a 21 h. Divendres i dissabte, de 13 a 22 h.
Frankfurt Hessen
Hessen Pork & Cheddar Slider: Minihamburguesa elaborada amb sucós pulled pork cuinat lentament, i amb formatge cheddar. De dilluns a diumenge, de 13 a 23:30 h.
La Bodegueta
Biquini trufat d'ibèric: Bikini de pernil ibèric amb salsa de trufes amb pa tramezzino i formatge fos. De dilluns a dissabte, de 18 a 20 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 14 h.
La Brasa del Minigolf
El turbant del minigolf: Cistella de pasta de full farcida de carbassa, formatge de cabra i botifarró. De dimarts a diumenge, de 13 a 16 h.
La Queixalada
Miniburger de pulled pork: Panet rodó de carn de porc esmicolada, guacamole, ceba morada i coriandre. De dimecres a diumenge, de 18:30 a 21 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 15 h.
La Tasca del Sol
Bao del Sol: Pa bao amb melós de galta de porc i espècies asiàtiques. De dimarts a diumenge, de 18 a 23 h.
La Taverna Catalana de Mercantic
Calamarset farcit: Calamarset farcit amb salsa de pebrots del piquillo. De dimarts a dissabte, de 13 a 16 h i de 20:30 a 23 h. Diumenge, de 13 a 16 h.
La Vermuteria
Miniburger: Carn de porc fumada a baixa temperatura i esmicolada, acompanyada amb ceba envinagrada casolana, xilis de Jalapa mexicans i patates gruixudes. De dimarts a divendres, de 19 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16:30 h.
La yaya Salomé
Causa limenya: Puré de patata, ají (no picant), mesclat amb suc de llimona, bitxo groc i sal, farcit amb pollastre esmicolat, alvocat i acompanyat amb maionesa i un tros d'ou. De dilluns a diumenge, de 9 a 21 h.
Maemuki
Uramaki encevichado: Uramaki d'alvocat, acompanyat amb un tàrtar de corbina a l'estil cebiche, i amb ceba morada envinagrada. De dimarts a diumenge, de 13 a 16 h i de 19:30 a 23 h
Masia Can Tomàs
Croissandvitx melós de galta estofada amb trompetes: Croissandvitx farcit de galta de vedella estofada amb vi negre i trompetes de la mort. De dilluns a dimecres, i diumenge, de 12 a 15:30 h. De dijous a dissabte, de 12 a 15:30 h i de 20 h a 23 h.
Mezzanotte
Foccacia amb pernil d'ànec: Foccacia amb picada de tomàquet, alfàbrega i oli, pernil d'ànec curat a casa, ruca i crema de formatge. De dimarts a dijous, de 13 a 15:30 h i de 20 a 23 h. Divendres i dissabte, de 13 a 15:30 h i de 19:30 a 23 h. Diumenge, de 13 a 15:30 h.
Pa las que sea
Patarron: Cistella crocant de plàtan mascle, amb guacamole natural, cansalada cruixent a daus, picada de pebrots, oli fumat i sèsam. De dilluns a diumenge, d'11 a 16 h i de 19 a 22:30 h
Pangea
Taco Pangea: Coca de blat de moro farcida amb carn esmicolada de porc i vedella, guacamole, ceba de Figueres confitada i salsa de la casa. De dimarts a dissabte, de 13 a 20 h
Restaurant Greta
Mini Rosti 2.0: Minirostit de moniato i patata, arrebossat amb llavors, crema de formatge d'anacards, col llombarda en escabetx, bolets lleugerament saltats i reducció de vi de Porto. De dimecres a dissabte, de 19 a 23 h. De dijous a diumenge, de 12:30 a 16:00 h.
Sankhu
Patacon: Base de cruixent de plàtan mascle fregit, amb guacamole i carn de costella de porc amb salsa barbacoa, pico de gallo i salsa huancaína suau. De dimarts a dissabte, de 13 a 15:30 h i de 20 a 23 h. Diumenge, de 13 a 15:30 h.
The Police 080
080 Burger: Hamburguesa mixta amb tomàquet, ruca, salsa cheddar, sèsam i patates palla. Divendres i dissabte, de 21 a 00 h
The Station
Pintxo Morú: Pintxo morú de porc amb fulla de cabdell, hummus, salsa kebab, fulla de menta i sèsam. De dilluns a diumenge, de 10 a 23 h
Versió Original
Biquini de gilda: Entrepà amb gilda d'anxova desestructurada, formatge havarti, mantega i mostassa en gra. Dilluns i dimarts, de 13 a 16 h. Dimecres i dijous, de 13 a 16 h i de 20 a 23:30 h. Divendres, de 13 a 23:30 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 23:30 h.
- Àcid Bar
- Bar Creu de Coll Favà
- Bar Hamburg
- Bar Rusiñol
- Bar Stop
- Bocablo el Sant Cugat Hotel
- Bodega Tomàs Original
- Brau Restaurant
- Café Belgrado
- Can Cortès
- Casa Bar Angel
- Casa Ñidro
- Che Cugat
- El Celler D'en Medir
- El Dehesa
- El Xamfrà
- Erreka
- Fermenteria Smakelig
- Frankfurt Hessen
- La Bodegueta
- La Brasa del Minigolf
- La Queixalada
- La Tasca del Sol
- La Taverna Catalana de Mercantic
- La Vermuteria
- La yaya Salomé
- Maemuki
- Masia Can Tomàs
- Mezzanotte
- Pa las que sea
- Pangea
- Restaurant Greta
- Sankhu
- The Police 080
- The Station
- Versió Original