Decora el plat amb una mica de julivert FOTO: Cedida

Gastronomia

Arriben els ous del futur, prova'ls!

Una recepta senzilla i molt econòmica

Ingredients:

1 ou

60 g de menuts nets de gallina de pagès

13 g de pernil en dolç

160 g de llet de vaca

5 g de farina

10 g de mantega

3 g de llard de porc

Sal i pebre

Instruccions:

En un recipient amb aigua bullent coeu l’ou fins que estigui dur; el peleu. A continuació, piqueu finament la clara, i xafeu el rovell. En un recipient a part prepareu una salsa beixamel ben assaonada.

En una paella hi poseu el llard, i quan s’hagi fos afegiu els menuts de gallina tallats a trossets; a mesura que es van fregint, afegiu trossets de pernil; sal i pebre.

DeEn una plata, feu un monticle cobrint-ho amb beixamel. La sobrant, empolvorada amb la clara picada i el rovell xafat formeu un cordó de guarnició al voltant.