Una recepta que pots provar al Museu Molí Paperer de Capellades FOTO: Cedida

Gastronomia

Arròs paperer, l'has tastat?

Racions: 6

Temps: 3 h

Preu: mig

Ingredients: Llard de porc; 1,5 kg de jarret de vedella o de xai; 2 cebes; 1,5 kg de tomàquets; vi blanc; vi de xerès; sal; pebre negre; arròs i llorer.

Poseu a coure en una cassola amb el llard de porc, el jarret de vedella, sal, pebre, amb les cebes a trossos, els tomàquets naturals, una mica de vi blanc i mitja copa de vi de xerès. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent durant 3 h. Un cop cuit, traieu la carn de la cassola i deixeu una mica del sofregit. En aquest, afegiu-hi aigua i feu una sopa d'arròs espessa amb una fulla de llorer. Presenteu la sopa en una sopera i, per separat, en una safata calenta, la carn amb el sofregit. Aquest plat el podeu degustar al Museu Molí Paperer de Capellades.