Atreveix-te amb aquest tabuleh de cous cous integral
El tabuleh és un dels plats que més faig a casa quan ve la calor, és perfecte com a plat o com acompanyament. Us recomano que el proveu ben fresquet
Ingredients:
1 tassa de cous cous integral
1 tassa d’aigua
1 cullerada de postre de curri
1 cullerada de postre de julivert
1 cullerada sopera de vinagre de poma
3 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 pebrot vermell tallat
1 pebrot verd tallat
1 ceba tendre tallada
1 cogombre
Sal, pebre
Instruccions:
Posem a bullir l’aigua i quan trenqui el bull, barregem el curri amb l’aigua i l’afegim en un bol junt amb el cous cous.
Deixem passar 5 minuts i li tirem un raig d’oli. Remenem.
Tallem les verdures a daus ben petits i ho barregem amb el cous cous.
Afegim l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i el julivert i ho barregem tot.
Per finalitzar, ho deixem reposar a la nevera almenys 30 minuts abans de servir.