Carn de vedella amb bolets, un plat fàcil de fer
Podeu escollir la varietat de bolets al vostre gust
Ingredients:
4 o 6 talls de carn de vedella (tapa plana o tall rodó)
1 ceba de cuinar mitjana
1 tomàquet madur
1 pastanaga
julivert
1/4 de bolets
1 pastilla Avecrem de verdures
sal
Instruccions:
Poseu la ceba, el tomàquet rentat sense llavors i el julivert en el got de la batedora, tritureu i reserveu. Ara poseu en una paella o cassoleta oli que s’escalfi, enfarineu la carn i doneu-li un parell de voltes sense deixar que es faci gaire (només que agafi color) i la poseu en un plat. Reserveu.
Tot seguit poseu la salseta i la pastanaga a rodanxes a la paella, doneu-li unes voltes i afegiu la pastilla esmicolada, remeneu i poseu la carn, cobriu d’aigua i que es faci a foc mitjà tres quarts d’hora (vigileu que no s’enganxi), després poseu els bolets i la sal uns 20 minuts més.