Coneixes la recepta dels ous ferrats saltats?
Tasta aquest plant econòmic i fàcil de preparar
Ingredients:
2 ous de pagès
1/2 carbassó
1/2 albergínia
1/2 pebrot vermell
Oli d’oliva
Sal i pebre negre mòlt
Instruccions:
Netegeu i peleu les hortalisses. Talleu-les a daus. En una paella, hi poseu una mica d’oli, salpebreu les hortalisses i les salteu uns 15 minuts. Ja es veu quan són cuites. Les reserveu.
En una paella amb oli, deixeu coure els ous, cal que l’oli estigui ben calent per aconseguir una ràpida desnaturalització de la clara de l’ou, millor utilitzar oli d’oliva és més ric en àcids grassos poc saturats i això fa que aguanti millor temperatures més altes sense fer-se malbé. La sal, la poseu al final. Passats entre 2 i 3 minuts els traieu. És important, mentre feu els ous amb una espàtula anar-hi tirant oli per sobre.