Croquetes de l’àvia versió “exprés”
Recepta de croquetes de carn d’olla versió fàcil, senzilla i per a tota la família
Ingredients:
- Carn d’olla
- 2 cebes fresques
- 2 pastanagues fresques
- 900 g de llet de vaca
- 100 g de brou reduït
- 110 g de mantega
- 110 g de farina normal
Preparació
- En una cassola fonem la mantega i escalfem, a poc a poc, la ceba i la pastanaga tallades en quadradets sense que agafi color uns 20 minuts.
- A continuació, afegim la farina i removem un parell de minuts a foc lent. Passat aquest temps, incorporarem les carns del brou i barregem tot.
- De mentre, en una altra cassola escalfem la part líquida (llet i brou). Una vegada estigui calenta la disposem a poc a poc en la primera cassola, la del sofregit i les carns i l’anem removent contínuament. Una vegada hàgim afegit tot, removem contínuament i vigilem que no se’ns enganxi.
- Passats 10 minuts posem a punt de sal i passem la massa a una safata. Refredem un mínim de 8 hores en nevera.
- Després d’aquest temps ja podem donar forma a la massa, arrebossar-la en farina, ou i pa ratllat i fregir-la en oli.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.