Serviu-les amb una salsa per acompanyar FOTO: Cedida

Gastronomia

Croquetes de bledes, una oportunitat per menjar verdures

Per als més petits pot ser l'ocasió perfecta

Ingredients:

3 fulles de bledes

100 g de formatge ratllat

2 patates

1 ou

400 g de carbassa per a la salsa

aigua

oli d’oliva verge

1 ceba tendra

sal i pebre

Instruccions:

Coeu les patates durant mitja hora. Deixeu-les refredar, peleu-les, trossegeu-les i col·loqueu-les en un bol amb les bledes; barregeu-ho i tritureu. Afegiu sal, ou i formatge. Elaboreu 8 porcions rodones de massa, aixafeu-les i fiqueu-les al forn a 200ºC durant 20 minuts.

Trossegeu la ceba tendra i la carbassa i poseu-les a escalfar en un cassó amb oli d’oliva fins que estiguin tendres. Afegiu una mica d’aigua i bateu fins a elaborar una salsa fina que se serveix acompanyant les coquetes.