Conill a la brasa FOTO: Cedida

Gastronomia

Degusta una graella d’espatlles de conill

Un plat típic de la cuina mediterrània

Ingredients:

2 espatlles de conill de mida mitjana

Sal

Pebre negre

Oli d’oliva

1 carbassó de mida gran

Farina

2 ous batuts


 

Instruccions:

Primerament, amb l’ajuda d’un ganivet, fem uns talls a les espatlles perquè es coguin més bé, les salpebrem i les fiquem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se tot girant-les de tant en tant, fins que les tenim cuites al nostre gust.

A part, tallem el carbassó a rodanxes de mig dit de gruix, les salem, les passem per farina i ou batut, i en fregim vuit per cada plat.

Un cop daurades, les fiquem a la part de baix del plat, i a la part de dalt fiquem les dues espatlles entrecreuades, ruixades amb un rajolí d’oli d’oliva.