Un bon primer plat quan tens convidats a casa sempre pot ser un tàrtar. I és que són tan bons que ningú s’hi resisteix!!!
Ingredients:
400 g de tonyina
2 alvocats
Mitja ceba tendra
3 cullerades soperes de salsa de soja salada
Una cullerada sopera d’oli d’oliva
Instruccions:
Descongelem la tonyina. Recordeu que cal congelar-la almenys 48 hores. No deixeu que es descongeli del tot, la podreu tallar millor.
Talleu la tonyina a trossos petits i traient totes les vetes blanques que té, la part que és negra la descartem.
Tallem la ceba tendra a trossos petits i ho barregem amb la tonyina.
Afegim l’oli i la salsa de soja i remenem.
Tot seguit, ho tapem i ho deixem a la nevera dues hores.
Passades les dues hores, tallem l’alvocat a daus i ho posem a la base en un motlle, a sobre afegim la barreja de la tonyina que hem tret de la nevera.