Descobreix les postres més innovadores per aquest Nadal
Comença el compte enrere per un Nadal atípic on no pot faltar la innovació
Falta poc per Nadal i comença el compte enrere per aquestes dates tant assenyales on la gastronomia és un dels principals protagonistes. Aquest 2020 la COVID-19 no ha evitat que els cuiners d’arreu del món hagin innovat en aquest àmbit.
T’oferim en les següents ratlles les innovacions més destacades que els principals cuiners han creat enguany i en els darrers anys.
Torró de patates fregides de Ferran Adrià
Albert Adrià, el germà del reconegut cuiner Ferran Adrià, ha tornat a sorprendre amb un torró amb un sabor diferent. Es tracta d’un torró amb la textura i el sabor de patates fregides de bossa. Per elaborar aquestes postres nadalenques, Adrià ha fet servir patates fregides de la marca Lay’s Gourmet i cobertura de xocolata, xocolata amb caramel i praliné de mandarina torrada.
Dràcula d’olives ‘hojiblanca’ negres d’Ivan Muñoz
Iván Muñoz ha reinventat les seves postres que ens transporten a la infància, el gelat de Dràcula, amb un plat dolç creat per promocionar l’oliva de taula que es produeix a l’Estat espanyol. Es tracta d’unes postres elaborades amb una esfera de xocolata farcida de gerd i de vainilla i mango i una sopa d’oliva negra.
Suflé de xocolata de Jordi Roca
El pastisser català de la família Roca, Jordi Roca, ha compartit en aquest confinament una recepta molt innovadora: un suflé de xocolata amb el seu segell particular. Un suflé molt esponjós que es cuina amb l’ingredient estrella de les postres de Nadal: la xocolata.
Mocador emmidonat de fruites i flors d’Adúriz
Aquestes postres d’Andoni Luis Adúriz no deixen a ningú indiferent. Es tracta d’un mocador elaborat amb un concentrat de poma i flors silvestres deshidratades. Un exemple que en la senzillesa també està la sofisticació.
Crema de torró amb barqueta d’Eva Arguiñano
Eva Arguiñano és l’autora d’una crema de torró de barqueta molt deliciosa que és perfecta per aprofitar les sobres del torró durant els àpats que degustarem durant Nadal.