Un plat ràpid i fàcil FOTO: Cedida

Gastronomia

Fes un 'bisque' de moniato

Finalment decorar-ho amb julivert picat

Ingredients:

1 cullerada d’oli

2 moniatos mitjans cuits

1 ceba mitjana tallada a trossos

1 gra d’all picat

3 tasses de brou de pollastre

1 tassa de llet desnatada

1/4 cullerada petita de xili en pols

1/4 cullerada petita de comí molt

1/8 cullerada petita de pebre negre molt

Instruccions: 

Afegiu oli a la paella i fregiu la ceba i l’all a foc mitjà fins que estiguin tendres. Traieu la pell dels moniatos una vegada cuits. Afegiu-hi el brou, la llet, els condiments, les cebes saltades i l’all i els moniatos cuits al gerro de la batedora, i col·loqueu i assegureu bé la tapa. Seleccioneu el cicle “sopes” i serviu-ho.