Tasta aquest plat nutritiu FOTO: Cedida

Gastronomia

Fes un risotto d’espàrrecs verds de restaurant italià

Aquest és un plat econòmic i senzill

Ingredients:

200 g d’arròs

20 espàrrecs verds

2 escalunyes

1 dent d’all

50 g formatge parmesà rallat

Aigua

Oli d’oliva,

Sal, pebre blanc i julivert picat al gust


 

Instruccions:

Per fer el brou, retireu la part dura dels espàrrecs; bulliu amb aigua i sal uns 15 minuts.

Lamineu les escalunyes i l’all, sofregiu amb una mica d’oli d’oliva. Afegiu l’arròs, fregint-lo una estona amb la ceba i l’all. Cobriu de brou; tireu pebre i sal.

Coeu a foc suau durant 18 minuts i afegiu el brou restant en dues parts, sense deixar de remoure l’arròs perquè vagi espessint; aleshores, incorporeu el formatge parmesà remenant fins que quedi fos.

Sofregiu els espàrrecs en una paella amb d’oli d’oliva i sal; poseu damunt l’arròs i julivert picat.