Fideuada de verdures
Racions: 4
Temps: 30 minuts
Dificultat: inexperts
Ingredients: 400 g de fideus de fideuada (corbats i foradats, si pot ser), 1 ceba, 1 pebrot (vermell o verd), 1 carbassó petit, 3 tomàquets, 2 alls, 1 litre d’aigua calenta, 1 culleradeta de sal.
Picoleu la ceba, el pebrot, el carbassó, els tomàquets i els alls per separat.
Feu el sofregit dins una cassola gran: primer la ceba, remeneu una mica; després el pebrot, remeneu una mica més; després el carbassó, seguiu remenant i, finalment, l’all i el tomàquet. Saleu al gust.
Quan tingueu el sofregit al punt, afegiu els fideus i remeneu bé, que agafin el gust de les verdures.
Afegiu aigua calenta i sal. Remeneu i quan comenci a bullir, abaixeu el foc i deixeu coure 10 minuts (que quedi al dente).