Ho podem decorar amb un pebrot verd, les patates i la pastanaga FOTO: Cedida

Gastronomia

Gaudeix d'un bon civet de senglar

L'edat del senglar determina la tendresa de la carn

Ingredients:

Per marinar:

1 g de carn de senglar trossejada

1 ceba

1 pastanaga

1 fulla d’api

1 poma

2 fulles de llorer

1 branca de romaní

1 branca de farigola

50 g de pebre negre en gra

2 claus d’espècies

1 l de vi negre

1 copa de brandi

sal i pebre

Per a la picada:

4 alls

8 ametlles

50 g de farina

50 g de xocolata

julivert

1 copa de vi blanc

Instruccions:

Deixeu adobar a la nevera unes 48 hores. Separeu la carn de la marinada i trieu els ossos per fer un brou. Saleu i enfarineu la carn, fregiu lleument (a temperatura alta) fins que formi una petita crosta. Coleu i reserveu el líquid.

Salteu la part sòlida i torneu a posar el líquid, per deixar reduir a la meitat, a temperatura mitjana. Afegiu la carn i, tot seguit, el brou. Quan estigui mig cuit (a temperatura baixa), separeu la carn de la resta i retireu l’acompanyament.

Ajunteu-ho tot una altra vegada. Cinc minuts abans d’enllestir la cocció, afegiu la picada i rectifiqueu de sal i pebre.