Una forma diferent de fer arròs FOTO: Cedida

Gastronomia

Gaudeix de l'Arròs Pilaff més exiquisit!

Ingredients

  • 1 ceba de 100 g
  • 150 g de mantega
  • 450 g d’arròs
  • 1 l de caldo de carn
  • sal

Receptes

  1. Tritureu la ceba estovant-la a poc a poc en una cassola amb cent grams de mantega.
  2. Afegiu l’arròs i ofegueu, remenant fins que tots els grans quedin impregnats.
  3. Aboqueu-hi, de mica en mica, el caldo bullint.
  4. Assaoneu amb sal i porteu a ebullició; traieu del foc, cobriu la cassola amb paper barba ben greixat i poseu al forn vint minuts.
  5. Traieu del forn, traieu el paper i distribuïu pel damunt la mantega tallada a trossos.
  6. Moveu l’arròs amb dues forquilles perquè quedin els grans separats i la mantega quedi repartida.
  7. Excel·lent per a guarnicions.