El rissoto de carabassa i porros és típic de la tardor. FOTO: Cedida

Gastronomia

Gaudeix d’aquest rissoto de carabassa i porros

La carabassa és un dels fruits de la tardor més característics i ofereix moltes propietats nutricionals

Elaboració

  1. Pela i talla i la carabassa i sofregeix durant 3-4 minuts en una paella amb oli, fins que la carabassa sigui daurada. Reserva
  2. Talla el porro a rodanxes fines, i pica la ceba.
  3. Sofregeix la ceba amb 30 grams de mantega uns 3 minuts, afegeix l’arròs i cuina’l amb el vi de Porto fins que evapori, i afegeix cullerades de brou calent.
  4. Al cap de 12 minuts posa el porro, després la carabassa i cuina tot fins que l’arròs estigui al dente.
  5. Sala al gust
  6. Ratlla el parmesà i barreja junt amb els 40g de mantega en el risotto.
  7. Assaona al gust i serveix.

Ingredients

  • 400 g de carabassa
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • Mig litre de caldo vegetal
  • 30 g de mantega
  • 300 g d’arròs
  • 150 ml de vi de Porto, blanc
  • 60 g de parmesà
  • 40 g de mantega
  • 2 cullerades d’oli
  • Sal al gust

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.