Decoreu-lo amb unes tiges de ceba tendra picada i una fulla de julivert FOTO: Cedida

Gastronomia

Innova aquest Nadal amb una amanida d'albergínies!

Ho podeu servir com a entrant acompanyat de pa i una cervesa ben freda

Ingredients:

3 albergínies grans

3 tomàquets

1 enciam

150 g de ceba

2 cullerades d'oli d'oliva

4 iogurts naturals

3 cullerades de julivert picat

6 fulles de menta

sal i pebre

Instruccions:

Peleu i talleu les albergínies a làmines i cuineu-les al vapor durant 15 minuts. Deixeu que es refredin. Durant aquest temps, peleu les cebes, i talleu els tomàquets a daus.

Piqueu les herbes. Reserveu. En una enciamera, prepareu la salsa, afegint l'oli d'oliva, els iogurts, les herbes picades, la sal i el pebre.

Afegiu les albergínies, les cebes i els tomàquets. Removeu delicadament i serviu a sobre d'una fulla d'enciam.