Adrià Bernades i la Shizue Yoshioka del Momotaro FOTO: B. Millet

Gastronomia

La gastronomia del dia a dia del Japó

Àpats del “dia a dia” del Japó com el sukiyaki o l’okonomiyaki formen part habitualment de l’oferta del Momotaro

El restaurant Momotaro de Valldoreix, liderat per l’Adrià Bernades i la Shizue Yoshioka, es troba en un lloc privilegiat on el relax i la natura es fusionen. Dues àmplies terrasses, ideals en els mesos de bon temps, i diversos menjadors interiors formen part d’un equilibri entre modernitat i calidesa molt idonis per a celebrar tota mena d’esdeveniments, tant amb la família com amb els amics, amb els companys de feina o amb la vostra parella. El rei del Mamotaro és sobretot el producte, a qui se li professa un total respecte i amb el que es crea una cuina tradicional japonesa combinada amb tocs cosmopolites.

 

Un dels plats del Momotaro FOTO: B. Millet

 

Àpats del “dia a dia” del Japó com el sukiyaki o l’okonomiyaki formen part habitualment de l’oferta del Momotaro. Aquests són dos clars exemples que desmitifiquen el concepte de què el menjar japonès només consisteix a menjar peix cru, res més lluny de la realitat culinària japonesa, que és molt més rica i variada del que normalment pensem. Gaudir d’un bon àpat sense presses, d’un servei acurat i respectuós i d’una cuina diferent són els objectius de Momotaro. Que vagi de gust!

Més informació