Les boletes de coco són molt fàcils de fer i molt bones

Gastronomia

La recepta de la setmana: Boletes de coco

Ingredients per a sis racions:

  • 1 tassa de coco ratllat
  • 1 llauna de llet condensada
  • 1 cullerada gran de mantega
  • 200 g de galeta Maria
  • motlles de paper per posar les boletes

Procediment:

  1. Tritureu bé les galetes Maria fins que quedin fetes pols.
  2. En un bol aboqueu la llauna de llet condensada i el coco ratllat. Barregeu-ho tot molt bé.
  3. Una vegada teniu la barreja de coco rallat i la llet condensada poseu el pols de galetes Maria. Continueu barrejant fins que teniu una massa homogènia.
  4. Fiqueu la barreja en la nevera durant unes 2 o 3 hores perquè agafi consistència.
  5. Una vegada ja tingui la consistència apropiada heu de fer boletes amb la mà. Cadascuna d’aquestes les heu de passar pel coco ratllat i després les poseu en el motlle de paper per donar-li major presència a les vostres postres.

Preu: Asseqquible

Dificultat: Fàcil