A la pàgina web www.lescuinetesdelanena.cat trobareu aquesta i més receptes de Clara Martí FOTO: Cedida

Gastronomia

La recepta de la setmana: Cassoleta de ceba caramel·litzada, poma, brie i nous

Tenir un sopar amb amics sempre és un gran moment per fer algun invent culinari i, pobrets meus, si és que els faig servir de conillets d’Índies, però si encara em parlen és que el resultat va ser bo.

Ingredients:

  • 1 pasta de full
  • 200 g de brie
  • Mitja poma
  • 500 g cebes
  • 40 g de sucre morè
  • Nous 

Instruccions:

1-Tallem la ceba en juliana i la posem en una paella amb oli a foc baix uns 5 minuts. 

2- Quan la ceba estigui transparent afegim el sucre morè i removem fins que quedi ben barrejat. Ho deixem fins que la ceba estigui caramel·litzada i reservem.

3- A la pasta de full li tallem unes rodones i les posem en el motlle dels muffins.

4- A sobre de la pasta de full, posem la ceba caramel·litzada a temperatura ambient, el brie tallat a trossets, la poma rallada i esmicolem una mica les nous i les empolvorem per sobre.

5-  Ho posem uns 10 minuts al forn o fins que la pasta estigui dorada.