La recepta de la setmana: Quiche de ceps i brie
Arriba la tardor. I amb ella els colors vermells i grocs als arbres, l’olor de terra mullada després de la pluja i una de les millors coses de la tardor: els bolets. La recepta d’avui és perfecta per compartir i molt fàcil de fer.
Ingredients:
1 massa brisa
1 all picat
Ceps deshidratats
250 ml de nata per cuinar
2 ous
200 g de formatge brie sense la part blanca
Julivert
Sal i pebre
Instruccions
Per començar, posem en remull els ceps durant 15 minuts.
Estenem la massa brisa en un motlle rodó.
En una paella, posem un mica d’oli, els alls i li donem unes voltes, després afegim els ceps i els cuinem.
Quan els ceps estiguin cuits, els escorrem perquè no hi quedi líquid.
A continuació, batem els ous amb la nata i quan estiguin batuts afegim els ceps.
Quan estigui tot ben barrejat, ho tirem dins la massa i ho posem al forn durant 15 minuts a uns 180 graus.