No saps que cuinar? Que tal unes tallarines a la milanesa
Tasta aquest plat econòmic i fàcil de fer
Ingredients:
300 g de tallarines
150 g de xampinyons
75 g de pernil dolç
1 cullerada de salsa de tomàquet (millor que sigui casolà)
200 ml de brou (millor que sigui casolà)
Un grapat de formatge ratllat
Un polsim de julivert
1 ceba i oli d’oliva
Elaboració:
Bulliu les tallarines uns 9 minuts. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, daureu la ceba, prèviament trinxada en fins bocins; abans que s’acabi de fer, afegiu el pernil dolç tallat ben fi.
Un cop estigui, afegiu-hi els xampinyons i coeu-los durant 3 minuts. A continuació, aboqueu-hi el brou i la salsa de tomàquet. Remeneu-ho tot i deixeu coure uns minuts.
Tot seguit, poseu-los en una plata de servir on també hi abocareu la pasta que heu bullit al principi.Barregeu-ho tot per, finalment, afegir-hi un polsim de julivert i un grapat de formatge ratllat.