On menjar calçots a Sant Cugat?
A la ciutat hi ha diversos restaurants que ofereixen menús de calçotada perquè puguis gaudir d’aquesta tradició
Esperant la primavera, les calçotades són una bona ocasió per passar una bona estona amb els amics o la família acompanyats d’uns bons calçots. A Sant Cugat hi ha diversos restaurants que ofereixen menús de calçotada perquè puguis gaudir d’aquesta tradició que combina calçots, carn i verdures a la brasa. El TOT Sant Cugat t'ofereix aquesta selecció:
Calçotades aptes per a celíacs
Rancho el Paso, al Pas de l’Estació, 15, la Floresta. En aquesta casa fundada el 1964 podràs gaudir d'uns bons calçots i d'una cuina tradicional catalana i mediterrània de qualitat. 100% sense gluten i carta per a vegans.
Ofereixen un menú de calçotada i calçots a la carta de IGP de Valls. Reserva per telèfon fix, 93 674 38 03 o mòbil, 618271875.
Calçotades sense límits
Calçotada a Sant Cugat a Masia Casa Fuster. FOTO: Cedida
A la Masia Casa Fuster Sant Cugat podreu gaudir d'una fantàstica calçotada sense límits a més de tenir d'un descompte del 10% reservant els migdies de dilluns a divendres.
A més a més, els caps de setmana, els més petits podran gaudir d'animació infantil perquè s'ho passin genial!
Més opcions per fer una calçotada a Sant Cugat
A la Guia del TOT Sant Cugat trobaràs més propostes de restaurants per fer una calçotada a la ciutat. Tens una gran varietat d'opcions per a tots els gustos i pressupostos. No et perdis l'oportunitat de gaudir d'aquesta deliciosa tradició catalana amb amics i família en algun dels establiments que et recomanem.
Com fer uns salsa de calçots?
Ingredients:
1 cabeça d’alls escalivats
1 all cru
100 g d’ametlles torrades i pelades
30 g d’avellanes torrades i pelades
4 o 5 tomàquets madurs escalivats
80 cl d’oli d’oliva arbequina
1 llesca de pa sec i torrat xopat amb vinagre
1 polpa de nyora
sal
En un morter (o batedora) primer posarem la sal al gust. Després picarem els alls. Afegirem i picarem les ametlles i les avellanes. Picarem els tomàquets. Afegirem l’oli a poc a poc sense deixar de picar (o batre), fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el calçot (depenent de l’oli, la podrem fer més espessa o més clara). Finalment hi afegirem la llesca de pa i la polpa de la nyora.