Plats per compartir la vida al Matilda
Tots els plats es cuinen amb productes de proximitat i de qualitat que l’equip de cuina prepara a les instal·lacions del restaurant
Un any després de la seva renovació, el Restaurant Matilda, a la Plana de l’Hospital, 7, a 1 minut del Monestir, inicia la temporada de tardor-hivern amb una oferta àmplia i variada on destaquen els plats tradicionals per compartir.
De l’oferta gastronòmica destaquen les cruixents croquetes, l’amanida russa, les patates amb ous estrellats, els calamars, les anxoves, una varietat important d’amanides o els brioixos de ventresca o de carn... Plats pensats per fer un mos en la companyia d’amics, familiars o companys de feina.
Croquetes del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida
Productes de proximitat cuinats al mateix establiment
Tots aquests plats es cuinen amb productes de proximitat i de qualitat que l’equip de cuina, liderat pel xef Enrique Vázquez Llamas, prepara a les instal·lacions del restaurant. Es fuig dels productes processats per buscar la qualitat més alta.
Calamars del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida
Màxima qualitat
“En tots els plats busquem la màxima qualitat possible”, remarca el xef del restaurant, qui considera que aquesta és una de les claus per oferir una experiència gastronòmica inoblidable.
Ous estrellats del restaurant de Sant Cugat Matilda. FOTO: Cedida
Menús de grups
Tots els plats estan pensats per gaudir en grup. Sobretot, ara que ve Nadal i els dies més especials per celebrar la vida que tenim la sort de compartir amb els nostres éssers estimats.