El podeu acompanyar amb unes patates al caliu FOTO: Cedida

Gastronomia

Prepara unes llonzes de xai a l'aragonesa!

Un plat per llepar-se els dits

En un bol estovem (macerem) un quilo de llonzes de xai, amb un rajolí d'oli i els tres grans d'all ben picats, remenem i les deixem en adob –30 minuts. Amics, això promet. Passats els 30 minuts traiem les llonzes de xai de l'adob –bona flaire i bon aspecte–, les arrebossem amb els ous batuts i tot seguit el pa ratllat, procurem que les llonzes quedin ben empanades. Tot seguit les fregim i reservem.

Colem l'oli amb què s'han fregit les llonzes i amb aquest oli sofregim el tomàquet ratllat. Servim les llonzes de xai acompanyades del sofregit de tomàquet. Plat acabat. A taula! És clar que sí, no m'ho penso dues vegades. Visca Aragó i els manyos!