Ingredients:
6 calamars
300 g de carn picada de porc
4 dents all torrats al foc
50 g pinyons
1 ou
1 ceba petita
1 tomàquet petit, ½ got de vi blanc
Instruccions:
Netegeu els calamars. Reserveu les potes i les ales a part. En una paella, fregiu una mica les potes i les ales dels calamars. Reserveu el suc de fregir les potes. Trinxeu-ho petit i barregeu amb la carn de porc i l’ou cru. Recordeu que la carn ha d’estar crua.
Farciu els calamars amb el trinxat. Passeu-los per farina i fregiu-los una mica fins que quedin daurats. Amb aquest mateix oli es fa un sofregit de ceba, tomàquet i el mig got de vi blanc.
Feu la picada amb els pinyons, els alls i una mica de pebre negre. Barregeu la picada amb suc de fregir les potes. Poseu la barreja amb els calamars i el sofregit a coure uns 45 minuts aproximadament.