Els menú de Nadal, Cap d'any i reis, al restaurant de Sant Cugat, Restaurant Matilda. FOTO: TOT

Gastronomia

Restaurant Matilda, una gran opció per a les festes de Nadal, Cap d'any i Reis

En el cèntric establiment de Sant Cugat ho tens tot preparat per a les teves celebracions més especials d'aquest Nadal

El Restaurant Matilda obre tots els dies de Nadal, Cap d'Any i Reis (i també la nit del 5 de gener, però no la nit del 24 de desembre) perquè puguis gaudir de la teva família i amics sense preocupar-te de cuinar.

  Reserva, ara!

Menú Nadal, 25 i 26 de desembre

El 25 i 26 de desembre podràs degustar un àpat festiu amb entrants de benvinguda com el cruixent amb encenalls de foie i reducció de Pedro Ximénez o el cucurutxo de gambetes de vidre. Com a primers, podràs escollir entre l’escudella i carn d’olla amb galets, una amanida de llagostins i alvocat amb vinagreta o el clàssic caneló tradicional al gratin.

Els segons ofereixen opcions per a tots els gustos: el melós de vedella amb puré de moniato i salsa de Porto, el suquet de rap o el confit d’ànec amb poma caramel·litzada.

Per acabar, neules, torrons i una copa de cava acompanyaran el teu postre triat entre el tronc de Nadal o les delícies de torró banyades en xocolata.

Aquests menús es mariden amb una exquisida selecció de vins: Izadi Criança DO Rioja per als amants del vi negre i Algars Garnatxa DO Terra Alta per als que prefereixen el vi blanc.

Menú Cap d'Any

El sopar de l'últim dia de l'any el pots començar amb uns aperitius a taula que inclouen cruixent amb encenalls de foie i reducció de Pedro Ximénez, coca d’Argentona amb encenalls de pernil de gla, croquetes de ceps a la tòfona i zamburinyes gratinades amb gambes i pernil ibèric.

De primer plat, pots escollir entre la pasta farcida de gambes i marisc amb la seva salsa o un deliciós parmentier trufat amb ou a baixa temperatura, ceps i pinyons. Per al plat principal, les opcions inclouen tournedo de filet de vedella a l’Oporto amb rossinyols i gratin de patata o un timbal de rap i gambes amb salsa d’ametlles.

Per acabar, coulant de xocolata amb gelat de vainilla bourbon, torrons, neules i el tradicional raïm per donar la benvinguda al nou any.

Aquest menú es marida amb vins seleccionats especialment per a l’ocasió: Agustí Torelló Brut Nature D.O. Cava, Pago de los Capellanes D.O. Ribera del Duero i José Pariente Verdejo D.O. Rueda.

I després del sopar, cotilló i festa per celebrar l’arribada del 2025 amb estil!

Menú 1 i 6 de gener 2025

També pots començar el primer dia de l'any i el dia de Reis amb uns deliciosos primers a triar: caneló tradicional amb beixamel trufada, còctel de gambes amb alvocat, pinya i salsa còctel, o milfulls de tomàquet i mozzarella de búfala al pesto.

Com a segons, pots escollir entre un entrecot amb salsa de ceps i gratin de patata, un llobarro a la Donostiarra sobre base de patata i verduretes, o pollastre farcit de panses i pinyons amb salsa de Porto.

Per acabar, tens disponibles unes postres a escollir entre pastís de formatge, tiramisú o una macedònia natural.

El menú inclou també copa de cava Roger de Flor Brut Nature o vins Origium Blanc i Negre.

Reserva al Restaurant Matilda

Gaudeix les festes de Nadal i reserva a Restaurant Matilda. Per arrodonir la vetllada i donar-li un toc més festiu, en tots els menús especials de Nadal i festes podràs degustar torrons i neules per endolcir el moment. Celebra les festes en aquest restaurant en un ambient acollidor!

  Reserva, ara!

Més info: MATILDA