Imatge del roger acabat de fer FOTO: Cedida

Gastronomia

Si t'agrada el peix, aquest és el teu plat: Rogers al forn

Encara que la dificultat d'aquest plat és mitjana, val la pena fer-lo

Ingredients:

4 rogers

1 carbassó

1 pebrot verd

2 cebes tendres

1 patata

2 dents d’all

4 cullerades de pa rallat

Oli d’oliva verge extra

Sal, pebre i julivert


 

Instruccions:

Piqueu les cebes tendres en juliana, fregiu i poseu sal. Peleu la patata, talleu a rodanxes i fregiu tot a la paella; escorreu i reserveu. Talleu el pebrot i el carbassó a rodanxes fines; fregiu amb l’oli de les patates.

Netegeu els rogers separant els lloms. Peleu i piqueu l’all, barrejant amb el pa rallat i el julivert picat. Forreu la safata amb un tros de paper de forn; col·loqueu al damunt els lloms del roger deixant la part de la pell cap a sota. Salpebreu i al forn a 200ºC durant 5 minuts.

Serviu acompanyats de les verdures.